Saturday, October 16, 2010

Apa korang rasa, kalau begini.

aku macam tak berapa nak suka update blog sekarang. sebab takde passion dengan blog baru neh. hati dan fikiran meronta-ronta untuk kembali meng-aktifkan semula blog lama, sebab itulah blog kesayangan. tapi korang tahu kan, isu perempuan perangai huduh nak mampos, yang asyik nak mengintip dan mengendap tak habis. dan aku rasa, kepala otak gila dia tu memang serius takkan berhenti. jadi, untuk apa lagi aku nak tukar sana sini macam masyarakat nomad aje, sibukkan orang gila meroyan macam tu.

itu intro nye la. motif entry neh?

aku, nak tanya, patut tak aku kembali ke blog lama semula?

9 comments:

SweetyMui2 said...

i dont think so dear..oarng tu kacau bilaukan blog lama u ke?

cik aiLebiu said...

ermm terpulang pada u la dear...klu u rasa dah kebal dgn org tu just teruskan dgn blog lama n biarkan dia nak stalk ke apa..janji tak memudaratkan...:)

lassiegewdix said...

yup !
i cm konpius aw .
oweys ingat fifirahmat .
skg you gune fierahmat kan ?
T____T

::cdot the dot:: said...

patut..sbb lantak la dia..

dia still ikut u gak kemana u pegi kan..so, apa guna u lari lg...

sentimental value rite?

stiffler said...

patut ! patut!

Rowena Chasez said...

terok sgt ke beliau??
kalo x terok sgt..
kalo still handle lgi..
better g ke blog lama balik..
biasa laa org dengki..
lama2 bosan laa dia..
unless dia tu psiko..
heee~

Rowena Chasez said...

terok sgt ke beliau??
kalo x terok sgt..
kalo still handle lgi..
better g ke blog lama balik..
biasa laa org dengki..
lama2 bosan laa dia..
unless dia tu psiko..
heee~

Fariza Yani Badri said...

hidup fifirahmat!

Yatt Atasinchi said...

patut2..lantak pi la ngan super duper saik0 2..

Related Posts with Thumbnails