Monday, October 11, 2010

Foto-Gedik!






aha, dah lama tak publish dan meng-glamorkan diri sendiri di blog sendiri. haha. persetankan aje la super saiko yang hidupnya ibarat membazirkan oksigen. i am back to normal! yes, yes, yes! baru-baru neh aku tak berapa nak stim ber-blog, dan online. ke hulu ke hilir. last saturday pergi kedah secara tiba-tiba. biasalah, abah suka betul bersiar-siar tanpa arah tuju. lepas keluar dari jambatan pulau pinang, terus je beliau menghala ke kedah. tak tanya banyak, ikut aje la. jadi, buat julung-julung kalinya, selepas 3 bulan, ini adalah foto kedua yang di captured, sejak sebelum ramadhan lagi. maka ke-gedikan bergambar jelas terpancar menyinar di ekspresi muka itu.

okey, sekian saje entry ntah hapa-hapa kali ini. aku nak away, ambil ilham kejap. oh ye, kan tadi dah cakap, saya telah kembali normal seperti sedia kala, kan? jadi, nantikan aje la entry akan datang yang seperti di Lipstick & Mirror dahulu. ;)

9 comments:

Sesumpah said...

tahniah atas kenormalan anda :D

fie said...

tq cik sesumpah!

Miss Mirror a.k.a Sam said...

ya..."Mari menggedix Sebentar"... :P

cik aiLebiu said...

hi cantik! hehehe XD

fie said...

kak sam: itu moto blog akak tu, hahaha

fie said...

cik ai: alalala. *blushing

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

yeay.. mekap time!!! kan?

sahromnasrudin said...

wah!!! hebat blog ini..byk tips..teruskan usaha murni ini yaa

Amirrah Zawani said...

comelnya..
b4 ni x normal eyh.. ehe

Related Posts with Thumbnails